Urmărire cu focuri de armă în Timiş pentru prinderea conducătorului unui ATV
Spread the love

ATV-ul a fost găsit abandonat la capătul străzii Neptun din Giroc pe câmp. În urma cercetării la fața locului, au fost identificate două persoane.

Urmărire cu focuri de armă, duminică noapte, în Timișoara pentru prinderea unui bărbat care conducea un ATV. La ora 03.10, în timp ce patrulau pe Calea Martirilor, polițiștii i-au făcut semn să oprească, dar conducătorul acestuia nu a oprit, accelerând. Agenții au plecat în urmărirea acestuia pe Calea Martirilor spre localitatea Giroc, pe mai multe străzi din zona respectivă. Polițiștii au tras de sase focuri de avertisment în aer, dar ATV-ul s-a pierdut în noapte, după ce a fugarul a intrat pe câmpul dintre localitățile Giroc și Timișoara.
ATV-ul a fost găsit abandonat la capătul străzii Neptun din Giroc pe câmp. În urma cercetării la fața locului, au fost identificate două persoane. Au fost duse la audieri și s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis pentru cel care a condus ATV-ul, în vârstă de 18 ani, și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere proprietarului care are 22 de ani.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *