Un mare sportiv român, veste-şoc din partea instanţei

Un mare sportiv român are probleme cu legea. El a făcut apel la o decizie a Judecătoriei Sectorului 1, iar astăzi a aflat sentinţa finală.

Ilie Năstase rămâne cu pedeapsa de 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de doi ani, potrivit deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care a menţinut marţi decizia din prima instanţă. Soluţia este definitivă. La judecarea apelului, Ilie Năstase a cerut judecătorilor reducerea sentinţei, precizând, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, că regretă faptele şi că până la 35 de ani nu a consumat alcool.

La mijlocul anului 2018, poliţiştii au fost nevoiţi să blocheze maşina lui Ilie Năstase, după ce fostul sportiv plecase de lângă un agent care îl somase să oprească şi să se legitimeze. Năstase a refuzat atunci să i se facă etilotestul, a devenit agresiv cu poliţiştii, motiv pentru care a fost necesară încătuşarea acestuia şi escortarea la sediul INML, pentru recoltarea de probe biologice. În plus, i s-a întocmit dosar penal şi a fost amendat cu 1.000 de lei. După câteva ore, Ilie Năstase a fost prins din nou în trafic, în zona Şoselei Ştefan cel Mare, când făcea un viraj interzis în timp ce se afla pe un scuter, fără a avea dreptul de a conduce. Fostul jucător de tenis a fost amendat cu încă 1.305 lei şi a primit 6 puncte de penalizare.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *