Tragedie pe șosea. O fetiță de 11 ani a fost spulberată de un TIR

O fetiță de 11 ani a murit după ce a fost lovită de un TIR, pe trecerea de pietoni. Cea mică se ducea, cel mai probabil, la școală alături de tatăl său.

Tragedie pe șosea. O fetiță de 11 a fost lovită mortal de un TIR, pe trecerea de pietoni. Tragedia a avut loc în această dimineață, pe DN 71, în Răcări, iar fetiță se ducea, cel mai probabil, la școală, conform reporternet.ro.

Conform Poliției, un bărbat în vârstăde 39 de ani și o minora, de 11 ani, au fost acroșați și accidentați de un ansamblu de vehicule rutier (TIR), condus de un bărbat de 42 de ani, de origine poloneză. Cea mică a murit pe loc, în timp ce tatăl ei a fost rănit şi a ajuns de urgenţă la spital.

Tragedie pe șosea. La locul accidentului s-a depasat un echipaj SMURD, dar şi pompierii de la Descarcerare. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa fetiţei.

Poliţiştii rutieri din Răcari, Dâmboviţa au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă pe numele şoferului polonez şi continuă cercetările pentru a stabili dacă cei doi au fost loviţi pe trecerea de pietoni sau au traversat prin loc nepermis.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *