Război de stradă, localitate din România sub asediul interlopilor. Clanurile au adus întăriri de la Bucureşti
Spread the love

Comuna Ghimpați, din judeţul Giurgiu, se află sub asediu, după ce clanurile au adus ”întăriri” de la interlopi din Capitală. Polițiștii i-au prins pe scandalagii și i-au încătușat. Șase oameni au fost reținuți după perchezițiile în care oamenii legii au confiscat un întreg arsenal de săbii și bâte. Într-un reportaj cu camera ascunsă realizat de Stradatv , localnicii vorbesc cu frică de teroarea instituită de clanurile țigănești.

Zeci de poliţiştii au descins la cei care și-au amenințat rivalii în stradă. Oamenii legii au confiscat mai multe arme folosite la răfuială. Șase persoane implicate in scandalul monstru au fost deja reținute iar altele au fost duse la audieri. “I-au încătușat ieri pe unii de-aici! Se rugau de el: ”Băi, nu mai vorbi, că te-mpușc!Au dat telefon ăia de pe-aici să vină cu ciomege… Veneau de pe la București! Se-ajută între ele, clanurile astea”, povestesc martorii, pentru Stradatv.

Scandalul dintre clanuri a izbucnit de ziua națională, când agresorii şi-au provocat rivalii la o răfuială în stradă. Înainte interlopii intraseră intenționat cu o dubă într-un sens giratoriu pe care l-au distrus.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *