O fată de 13 ani, agresată de un bărbat în Medgidia: “Vrei să te bag în portbagaj să nu te mai găsească nici mă-ta, nici tac-tu?”
Spread the love

O fată în vârstă de 13 ani din Medgidia susţine că a fost agresată, în apropierea unui restaurant din localitate, de către un bărbat în vârstă de 36 de ani. Totul ar fi pornit, după ce tânăra ar fi venit cu mai mulţi băieţi să-l bată pe nepotul bărbatului. “Vrei să te bag în portbagaj, să nu te mai găsească  nici mă-ta, nici tac-tu?”, îi spune bărbatul copilei, potrivit unei înregistrări video postate pe Facebook. Fata a anunţat poliţia, iar poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

“Fă, îţi rup părul ăsta din cap. Dă-te-n … mătii ! Pe cine ameninţi tu, fă? Vrei să te bag în portbagaj să nu te mai găsească nici mă-ta, nici tac-tu? Vrei să îți arăt eu cum se bate? … rasa mătii, te crăp! Ieși! Dacă te mai prind în cartierul ăsta te crăp! Te tai! … gură de cioară spurcată!”, îi spune bărbatul de 36 de ani fetei de 36 de ani. Imaginile în care bărbatul o ameninţă şi o înjură pe fata de 13 ani au ajuns şi la Poliţie.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţişti de la Poliţia municipiului Medgidia au fost sesizaţi prin apel 112, luni, despre faptul că o persoană ar fi fost agresată, în apropierea unui restaurant din Medgidia.

“La faţa locului, poliţiştii constănţeni au identificat o tânără, de 13 ani, care a declarat faptul că ar fi avut un conflict cu ruda unui fost prieten, fiind vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din Medgidia. Ulterior, poliţiştii au însoţit minora la adresa de domiciliu, aducând la cunoştinţa mamei aspectele sesizate, dar şi dreptul de a depune plângere la sediul poliţiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Marţi, mama fetei a depus o plângere la Poliţia municipiului Medgidia, iar la acest moment poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *