Noapte damă de companie ziua femeie de afaceri: Povestea fabuloasă a lui Dima Costina

Dima Costina are varsta de 30 de ani, a absolvit un liceu din Galati, locul ei de nastere, iar la varsta de 25 de ani pleaca in strainatate. Ajunsă în Germania pentru locul de dispecer intr o firma de telecomunicatie isi inclina activitatea intr un domniu total opus si anume imbratiseaza meseria de dama de companie.
Asadar In anul 2015, Dima Costina lucra in Germania, Flensburg.Acolo și-a lansat cariera ca “dama de companie” in cadrul clubului de noapte -P Club. Totodata din 2015 se logodeste cu Edy Soare din Galati cu care a reusit sa puna pe picioare anumite afaceri mai mult sau mai putin legale.

In timp ce Soare Edy se ocupa de “afaceri” in România, doamna Dima Costina, potrivit unor informatii, s ar fi specializat pe furtul de motorina la firma DTK SPEDITION, împărățind profitul cu așa numitul Edy Jackson.

Jurnalistii de la news24agd.ro au descoperit povestea tinerei care a facut furori ca si damă de companie in strainatate.
La inceputul anului 2017 relația dintre cei doi a luat o întorsătura dramatica, atunci când Dima Costina a comis greșeala de a se “îndrăgosti” de unul dintre clienții care frecventau a doua ei casa (clubul de noapte) un anume Philipp Ritscher, administrator al CP Freight din Rustenburg. De atunci și pana in prezent, cei doi împart frâiele companiei.
Potrivit unor informatii aceasta se pare ca nu a rupt o definitiv cu fostul ei sot intrucat din când in când, Dima Costina își face timp și pentru el, venind in România special pentru vechea ei iubire.
Potrivit unor persoane care au fost inselate, acesta s-ar folosi de numele companiei și de Philipp Ritscher pentru a-și duce la bun sfârșit acțiunile murdare, ilegale de a înșela oameni nevinovați, firme de transport care au lucrat cu ei, și de a incrimina le alții pentru lucrurile le care ea le-a săvârșit.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *