Mihai Constantinescu a murit. Artistul avea 73 de ani

Veste tristă în lumea muzicii românești! Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani.  S-a stins din viață marţi seară, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa.

„În jurul orei 19,00 s-a constatat decesul”, a spus medicul. 

S-a stins din viață după luni de zile în care a fost intrenat la Spitalul de Urgență Floreasca din București. A avut grave probleme cardiace.  Cântărețul a fost internat de urgență la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, în ziua de 13 mai 2019, după ce fusese găsit inconștient, de către soția sa, în propria locuință. Medicii sosiți de urgență la fața locului au început manevrele de resuscitare. Ulterior, Mihai Constantinescu, care suferise un stop cardiorespirator, a fost transportat la spital, acolo unde a intrat în comă. În spital, Mihai Constantinescu a mai suferit încă două stopuri cardiace, intrând în moarte cerebrală.

Mihai Constantinescu, care a împlinit vârsta de 73 de ani pe 4 ianuarie, a avut probleme de sănătate şi la finalul anului trecut. La sfârşitul lunii octombrie, în timp ce ieşise să ia masa la un restaurant acestuia i s-a făcut rău şi a fost dus de urgenţă la spital. Atunci, artistul nu mai putea să respire şi îi crescuse tensiunea.

În luna martie a acestui an, artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă.

Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 ianuarie 1946 în București. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial.

News Reporter

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *