Maria Grapini a răbufnit cu privire la cazul Caracal
Spread the love

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat, sâmbătă, că nu crede în varianta confirmată de INML și propune ca procedura să fie reluată pe un cadavru de animal, pentru a demonstra că arderea acestuia este completă. Ea a anunțat că va cere anchetă la nivel european privind traficul de persoane.

„ Plânge cerul aproape în toată țara! Cum mai suportă Dumnezeu criminalii,direcți sau indirecți!?Nu cred în variantă data de criminal și confirmată de IML! Este dreptul meu de cetățean să cred sau nu, în instituții care se balbie, care lasă zile întregi locul faptei neanalizat milimetru cu milimetru! Propun să se ia un cadvru de animal( nu pot propune corp omenesc) și în prezența anchetatorilor și specialiștilor criminalul să reia toată procedura!. Să demonstreze că arde în timpul care l-a avut la dispoziție și arderea este completă!Altfel nu pot crede că se dorește aflarea adevărului!”, a scris Maria Grapini, pe Facebook.

Ea a anunțat că va cere anchetă la nivel european privind traficul de persoane.

DIICOT a anunțat oficial, că în urma analizelor INML a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *