Kovesi! Anunțul de ultim moment al lui Rareș Bogdan: Ce se întâmplă la Bruxelles
Spread the love

Se fac jocurile pentru Laura Codruța Kovesi la cel mai înalt nivel. Anunț de ultimă oră al europarlamentarului PNL, Rareș Bogdan. Este o zi crucială pentru fostul procuror șef al DNA. Totul se întâmplă la Bruxelles, în Parlamentul European.

Anunț dinamită al europarlamentarului PNL, Rareș Bogdan. Acesta spune că astăzi este ziua în care Laura Codruţa Kovesi ar putea afla dacă va deveni procuror şef European. Mai mult, Rareș a transmis şi un mesaj de susţinere pentru fosta şefă a DNA.

„Kovesi, pe ordinea de zi! În câteva minute începe întâlnirea coordonatorilor grupurilor politice reprezentate în Comisia LIBE (Libertăți Civile, Justiție și Afaceri Interne) a Parlamentului European. Pe agendă, un subiect important care privește România: continuarea procedurilor în privința alegerii șefului Parchetului UE.

În mandatul trecut, Parlamentul a votat susținerea fără rezerve, problema s-a înpotmolit din cauza opțiunilor din Consiliul UE, prezidat de România prin Guvernul Dăncilă. Știți povestea: au blocat accederea unui român într-un post crucial. Și nu orice român! Urmează să se decidă cum vor continua negocierile, sunt mai ales chestiuni tehnice.

Mă aștept la o reconfirmare a deciziei politice luate de Parlament. Să-i ținem pumnii doamnei Kovesi!”, a scris Rareş Bogdan pe o rețea de socializare.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *