Frații Săndulache, cei mai cruzi proxeneți din Spania, au primit 108 de ani de închisoare. Mărturiile victimelor, înfiorătoare

Cristian și Sebastian Săndulache, unii dintre cei mai cruzi proxeneți din Spania, au fost trimiși în judecată pentru trafic de ființe umane, proxenetism și spălare de bani. Instanța spaniolă i-a condamnat, joi, la câte 55, respectiv 53 de ani de închisoare. De asemenea, ei  sunt obligaţi să plătească daune de 285.000 de euro pentru zece fete, victime ale reţelei lor de prostituţie.

Frații Săndulache au șocat magistrații din Spania prin cruzimea lor, ei au fost extrem de agresivi fizic cu prostituatele. Pe una dintre ele au lăsat-o fără un braț după ce i l-au tăiat cu sabia de samurai. Când fetele nu reușeau să obțină suficienți bani de la clienți, cei doi frați le forțau să mănânce bancnote euro.

Cei doi reuşiseră să strângă o avere, 1,5 milioane de euro, din trafic de persoane şi obligarea a zeci de românce să se prostitueze în cluburi din Llanera şi Siero.

Una dintre victime a povestit că unul dintre frați, Cristian Săndulache, a amenințat-o că îi va incendia mama și bunica, în vreme ce Sebastian Săndulache i-a spus că îi va viola sora mai mică. Potrivit presei iberice, unele dintre prostituate au rămas însărcinate în urma abuzurilor sexuale, însă au fost forțate să facă avort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *