Directorul Unifarm, audiat la DNA: Sunt nevinovat şi voi dovedi acest lucru

Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, a fost confruntat cu denunțătorul său. Procurorii au făcut audieri în dosarul în care acesta este acuzat că ar fi cerut mită 760 de mii de euro pentru un contract de achiziții a echipamentelor de protecție împotriva infectării cu virusul Covid-19.

Adrian Ionel însă susține că este nevinovat. ”Voi dovedi că sunt nevinovat”, a declarat acesta.

”A decurs exact cum ne așteptam, în sensul în care a ieșit cumva că denunțătorul a mințit. Așa cum de fapt a rezultat și în urma testului poligraf. A mințit de sus până jos. DNA este apendicele Parlamentului sau nu? Eu cred că are independență să ia decizii, să ia soluții.”, a spus avocatul acestuia.

Contradicții majore în dosarul Unifarm

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății spune că știa din mai de caracatița de la Unifarm, în timp ce premierul Orban susține că nu știa nimeni de problemele de la companie.

”Noi spuneam de acum o lună de caracatița de la Unifarm, nu spuneam de.. și discuțiile care le aveam de ceea ce înseamnă achiziții. Erau interese de care nu știam”, zicea Tătaru.

”Eu nu am avut niciun fel de informații, nici colegii mei, despre faptul că la Unifarm s-ar fi derulat proceduri care nu respectă legea sau că ar fi existat suspiciuni de corupții”, a spus Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *