Clujeanul care și-a ucis băiețelul de 8 ani, condamnat la detenţie pe viaţă la un an de la crimă Citeşte întreaga ştire: Clujeanul care și-a ucis băiețelul de 8 ani, condamnat la detenţie pe viaţă la un an de la crimă

Bărbatul din Cluj care în urmă cu un an și-a ucis copilul de 8 ani și s-a plimbat două zile cu trupul micuțului în mașină a fost condamnat la închisoare pe viață de judecătorii de la Curtea de Apel Cluj. Decizia este definitivă.

Magistrații au respins apelul criminalului împotriva sentinței tribunalului de condamnare la detențiune pe viață. Explicațiile date de bărbat în fața instanței nu i-au convins pe judecători.

Individul este obligat să plătească cheltuielile de judecată către stat, în valoare de 500 de lei. Acesta mai trebuie să achite suma de peste 800 de lei în favoarea baroului de avocați Cluj pentru că a avut avocat din oficiu.

Crima ar fi fost provocată de certurile și neînțelegerile cu fosta soție. Femeia i-a cerut o sumă de bani stabilită în urma partajului voluntar, precum și pensia alimentară stabilită la divorț, pe care fostul soț nu a plătit-o.

În momentul în care i-a fost cerută suma de bani, bărbatul și-a dat seama că nu are cum să achite datoria, ceea ce înseamnă că poate fi executat silit și putea rămâne fără mașina care îi asigura sursa de venit, el fiind taximetrist.

Ulterior, criminalul a încercat să își ia viața, însă nu a avut curaj.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *