Bărbat, bătut crunt de un polițist

Un bărbat acuză un polițist din Sibiu că l-a bătut cu cruzime și l-ar fi amenințat cu pistolul. Totul s-ar fi petrecut într-o pădure din județ, iar bătaia ar fi continuat și la secția de poliție unde tânărul spune că a fost transportat în portbagajul mașinii de poliție.

Tânărul povestește că aduna vreascuri de la marginea pădurii pentru a-și încălzi casa în care locuiește cu soția și cele două fetițe ale lor.

La un moment dat, ”a venit lângă mine și a început să rupă o creangă cu care mi-a dat pe umăr. Și după ce m-a bătut acolo, m-a băgat în portbagaj. Și în portbagaj m-a dus la secție. A oprit mașina, m-a lăsat să iau aer. A scos pistolul și mi l-a pus la cap. Și mi-a spus: gândește-te bine cu cine ai fost. Și am zis că singur”, povestește bărbatul. 

După ce au ajuns la secția de poliție, calvarul bărbatului a continuat. 

”Acolo, la secție, avea un par lângă ușă, să țină ușa deschisă. L-a luat și a zis: ăsta e nănașul tau! Și i-a zis colegului care a scris procesul: Tu scrie procesul că am eu grija de el! Colegul i-a zis să nu mai dea în mine dar el a zis ca are el grijă de mine”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *