Arădeanul care a decapitat un om cu drujba, condamnat la închisoare pe viața

Sentință definitivă a magistraților de la Curtea de Apel Timișoara în cazul lui Doru Sebastian Munteanu, criminalul care a decapitat un bărbat cu drjuba la Sânandrei. Judecătorii au decis să îl condamne pe acesta la închisoare pe viață și la plata a sute de mii de euro, despăgubiri pentru familia victimei. Sentința este definitivă.

Decizia de condamnare a fost luată de magistrații de la Curtea de Apel Timișoara, după ce inițial colegii lor de la Tribunalul Timiș îl condamnaseră pe individ la 25 de ani de închisoare. În apel, judecătorii au pronunțat pedeapsa maximă pentru tânărul care a decapitat un bărbat cu drujba, la Sânandrei. Închisoare pe viață. El va trebui să achite și 5000 de lei, daune materiale, dar și 320.000 de euro, daune morale pentru familia victimei. Hotărârea este definitivă.

Vă reamintim că, în noaptea de 30 spre 31 ianuarie 2019, arădeanul Doru Sebastian Muntean a mers la Sânandrei, unde a tăiat cu drujba ușa casei unui localnic cu care avea neînțelegeri, iar apoi l-a decapitat. Criminalul cumpărase un autoturism de la victimă cu ceva timp înainte și se certa cu el pentru că bărbatul nu voia să îi returneze banii. Criminalul l-a atacat pe bărbatul din Sânandrei în timpul nopții, în momentul în care bărbatul și copiii săi dormeau. Cei doi copii minori și iubita unuia dintre ei au scăpat cu viață.

Doru Sebastian Muntean a fost prins de polițiști la scurt timp după crimă, fiind observat în timp ce se plimba plin de sânge pe stradă. El a fost acuzat de omor calificat și cruzimi, distrugere, violare de domiciliu și loviri sau alte violențe. Sentința este definitivă.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *