Accident cumplit în Popeşti Leordeni. Doi copii şi bunicul acestora, loviţi de maşină în parcarea unui complex rezidenţial

Accidentul cumplit a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Pe imagini se vede cum șoferul unei mașini se grăbește să treacă de barierele ridicate în parcare, deși în acel moment un bărbat traversa împreună cu doi copii strada.

Unul dintre copii a fost luat în brațe, în timp ce celălalt a fost luat sub roțile mașinii. Cei trei pietoni au fost acroșați apoi de mașină, care a oprit în zona accidentului.

Mai mulți șoferi, care au asistat la accident, au sărit în ajutorul victimelor. Acestea au fost transportate de urgenţă la spital. 

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri din Popești Leordeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

“În comuna Popești-Leordeni, pe Spaiul Unirii nr. 9, a avut loc un accident rutier, în care conducatorul unui autoturism, pe fondul neasigurarii schimbării direcției de mers, ar fi acroșat 3 pietoni.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *